Eerder schreef Clenn hier al over het streamen van pc games naar je Xbox met behulp van de Wireless Display app. Helaas werkt dat ronduit kut als je het mij vraagt.

In een wereld waar het woord ‘stream(en)’ in bijna elke zin voorkomt, beloven de makers van Rainway de ultieme oplossing te bieden voor het streamen van pc-games naar je Xbox. Nu hoor ik je denken: “Huh, dat kon toch al?” Ja, want dat heb ik je net verteld. Maar, zoals ik ook al zei werkt dat voor geen meter. Bij mij tenminste. De input lag is net even te hoog en de beeldkwaliteit is verre van goed. Daarnaast had ik veel last van stotterend beeld en als er iets is wat je als gamer niet wilt zijn het bovenstaande dingen wel.

Gelukkig komt Rainway er binnenkort aan, met een geplande releasedatum van 4 juni 2019. Rainway is een streamingdienst die belooft een fantastische ervaring te gaan bieden, aldus Andrew Simpson (de CEO van dit bedrijf). Volgens hem hebben zij een fantastische app gebouwd die het beste van pc en Xbox gaming samen doet smelten en jou een weergaloze manier van spelen biedt. Hier houdt het overigens niet mee op, ook worden onder andere functies als 4k-streaming, lokale multiplayer en VoIP toegevoegd om zo de perfecte app ontwikkeld te hebben.

Allemaal mooie beloftes natuurlijk, maar gaat het werken? Dat zullen we nog even moeten afwachten… Mocht je wel al zwetende handjes en knikkende knietjes hebben gekregen van dit verhaal, meld je dan zeker via deze link aan voor de gesloten beta die tussen 5 en 17 mei zal plaatsvinden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments