Marvel Ultimate Alliance bundel komt naar de Xbox One

Voor de Marvel fans onder ons is er goed nieuws, Marvel Ultimate Alliance 1 en 2 komen als bundel naar de Xbox One op 28 juli (overal staat 26 juli, maar wij gaan uit van 28 juli, gezien de huidige afwezigheid in de Xbox Store en andere bronnen). 

Marvel maakte het één en ander bekend tijdens de San Diego Comic Con, waaronder dus deze bundel. Het is wel vrij prijzig, want het kost per stuk 40 dollar (euro?) in de Xbox Store en gebundeld 60 dollar (euro). De games zien er nog steeds vrij gedateerd uit vind ik. Daarbij, het is een best hoge prijs voor minimale inspanning.

1469546813-marvel-ultimate-alliance

Goede co-op

Marvel Ultimate Alliance is een gewild spel. De co-op werd door de fans geprezen als één van de beste aller tijden. Speelt gewoon lekker. Marvel: Ultimate Alliance 1 en 2 zorgen voor uren spelplezier en de nieuwe versies krijgen een betere user interface en mooiere graphics. Het is alleen niet bekend of alle DLC er bij in zit. Fans van de franchise werden al blij toen er via de Taiwanese Ratings iets werd gelekt over dit project en nu is het dus officieel. Wie weet, als deze bundel goed verkoopt, komt er ooit een deeltje 3.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties