Disney toont gameplay van Speedstorm: karten met Mickey en Goofy!

Een nieuwe free-to-play kartracer

Tijdens de Disney & Marvel Games Showcase zagen we een aantal nieuwe games verschijnen. We zagen de eerste gameplay beelden van Speedstorm. Wat gaat deze nieuwe kartracer ons brengen?

Speedstorm wordt een free-to-play kartracer en moet in 2022 uit gaan komen. De kartracer brengt verschillende personages uit het Disney- en Pixar universum. Je kunt met onder andere Mickey Mouse en Donald gaan racen. Ook de beestige bende van Monster. Inc is van de partij. De trailer geeft je alvast een indruk.

Zoals we van kartracers gewend zijn, zul je ook in Speedstorm van speciale ‘attacks’ en power-ups gebruik kunnen maken. Verder zijn we te weten gekomen dat de game cross-platform ondersteuning gaat bieden.

Het verdienmodel bij deze free-to-play game zal uit een season pass gehaald worden. Deze strategie lijkt Disney breder toe te passen. Bij de recent verschenen Disney Dreamlight Valley, tevens van dezelfde ontwikkelaars, zien we dezelfde opzet: de game is gratis te spelen en voor de leuke uitdagingen, items en customizations, zullen de spelers een season pass aan moeten schaffen. Hoe dat precies voor Speedstorm uit gaat zien, zullen we komende maanden te weten komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments