Marvel heeft grote plannen en gaat de samenwerking aan met Telltale Games. Tijdens een event in San Francisco heeft Marvel zijn toekomstige plannen op het gebied van videogames bekendgemaakt en is er een partnerovereenkomst gesloten met Telltale Games.

ttmarvel

De eerste game staat al gepland voor 2017 maar verdere details werden niet gegeven. Peter Philips, executive vice president en general manager for interactive en digital distribution (staat dat op een bordje op zijn deur?) van Marvel, Jay Ong, vicepresident of games, Bill Roseman, creative director, en Mike Jones, executive producer bediscussieerden de toekomst van de videogames. Roseman gaf aan dat Marvel zich richt op authentieke en bijzondere games voor de Marvel fans waarbij hij de woorden ‘exquisite’ en ‘sexy’ gebruikte. De games zullen er briljant uit gaan zien aldus Roseman.

Marvel staat voor het vertellen van verhalen en aangezien Telltale Games daar ook een grote reputatie in heeft, zullen de games inderdaad wel heel mooi gaan worden. Dus we gaan over twee jaar de eerste Avengers Telltale Game krijgen. Voor de superhelden fans zeker goed nieuws.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties