UPDATE: Nu officiële trailer Destiny: Rise of Iron

We hebben een loodgieter gebeld. Echt, dit kan zo niet langer. Zoveel lekken per dag, dat is dweilen met de kraan open. Informatie en een trailer, het moet niet gekker worden.

Update: De officiële trailer is bij het bericht geplaatst

Destiny is de volgende in de lange rij van vergiet artikelen. Vandaag is een dag waar veel Destiny fans op hebben zitten wachten. Bungie gaat vandaag nog een livestream houden waarin zijn de nieuwe DLC “Rise of Iron” gaan presenteren. Maar er is gelekt of eigenlijk in drie delen gelekt. Eerst een bewust lek van Bungie zelf waarin zij de releasedatum, 20 september, laten zien.  Daarna een groter lek waarin we meer informatie krijgen over deze nieuwe uitbreiding. Een verassing is dat de DLC niet meer door Xbox 360 gebruikers te spelen is, hij komt alleen naar de One.

destiny-rise-of-iron2[1]

Het grote lek heeft dus informatie die we met jullie willen delen. Op de beschrijving lezen we het volgende: “Destiny: Rise of Iron is de volgende langverwachte uitbreiding van het Destiny universum. De muur die eeuwenlang langs de zuidgrens van het Oude Rusland heeft gestaan is gevallen. Rond de tombs of the Golden Age dolen de mutanten en de plaag die zijn hebben ontwaakt in de woestenij is een groot gevaar. Groter dan wij ons ooit kunnen voorstellen. Voeg je bij Lord Saladin en reis naar de Plaguelands waar je leert over het lot van de iron Lords en deze groeiende dreiging moet gaan stoppen voordat het te laat is”

Deze nieuwe expansie heeft een nieuwe Story campaign en nieuwe quests. Hij bevat nieuwe armor en gear, nieuwe wapens, een nieuwe raid, verhoging van de maximum Light, een nieuwe strike, een nieuwe Plaguelands Zone, een nieuwe Crucible mode en nieuwe maps en een nieuwe vijand.

Maar daarnaast, als derde, is ook de trailer gelekt. Het wordt een herhalend verhaal. Kijk en geniet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties