Knallend de week beginnen met veel Gears 5 nieuws

I'm in the zone!

Frag out soldier! Over een luttele 8 weken kun je aan de slag in Gears 5 en er zijn een aantal dingen die je moet weten om goed beslagen ten ijs te komen.

De afgelopen dagen is er behoorlijk wat nieuws over Gears 5 verschenen. In deze bijdrage heb ik het voor je samengevat.

4 dingen die je moet weten over Escalation in Gears 5

Al vanaf de eerste Gears of War is de online multiplayer razend populair. Warzone, Execution, King of the Hill. De fanatieke Gears-speler kent ze allemaal en nog beter kent-ie zijn favoriete maps.

In Gears of War 4 is de Escalation mode toegevoegd en die is onder veel spelers uitgegroeid tot een favoriet. In Gears 5 zal de Escalation mode opnieuw onderdeel uitmaken van de online multiplayer mogelijkheden. Er zijn echter flinke aanpassingen en veranderde spelmechanismen geïmplementeerd door de ontwikkelaars. In deze trailer wordt door de design director het nodige toegelicht en zie je tevens eerste beelden van Gears 5 Escalation.

Versus Multiplayer Tech test

Binnenkort is het mogelijk om alvast met Gears 5 aan de slag te gaan door deel te nemen aan de Tech test. Je kunt hier aan deelnemen wanneer je de game in pre-order hebt óf als je de Game Pass hebt. De eerste Tech test vindt plaats van 19 juli tot en met 21 juli. De tweede Tech test vindt plaats van 26 juli tot en met 29 juli. Spelers kunnen onder andere aan de slag in Escalation, King of the Hill en de nieuwe Arcade modus.

Maak kennis met een nieuwe map: District

Ook is er vandaag een trailer verschenen van een nieuwe map genaamd District.

De nodige vernieuwing in Gears 5

Het lijkt er op dat de ontwikkelaars bij The Coalition met Gears 5 de nodige vernieuwing brengen. Naast al het beschreven nieuws hebben zij afgelopen weken ook laten weten dat er een building mode komt waar spelers hun eigen maps kunnen bouwen die vervolgens door anderen gespeeld kunnen worden.

Kortom, de online multiplayer lijkt flink onder handen te zijn genomen. De komende weken zullen we ongetwijfeld nog meer nieuws horen over Gears 5. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties