Kinect, het zou zo mooi zijn. Het werkt ook prima, maar niemand gebruikt het. Maar wat als je als een ware Harry Potter kan zwaaien naar je tv met een stokje? En dat je tv er nog op reageert ook?

Dode kinect

Microsoft is al lang bezig met de Kinect, het werkt in principe ook goed. In principe. In praktijk werkt het alleen wat minder. Wat ik persoonlijk erg jammer vind, want het kan zo mooi zijn. Helaas is mijn Kinect zo goed als overleden, hij valt spontaan uit na een aantal minuten gewerkt te hebben. Wat ik net tegen kwam op het altijd glorieuze internet, vond ik zo vet dat ik hier wel een artikel aan moest wijden.

magic wand

Maak je tv magisch

Een stokje om je tv mee te bedienen, helemaal 2015. Altijd al eens als een echte nerd Harry Potter naar je tv willen zwaaien om te zappen? Kan gewoon, je kan dit gewoon kopen. Lang leve het internet.
Het stokje is helemaal programmeerbaar naar wens, je kan er je tv mee bedienen, maar ook bijvoorbeeld je iPod. Eigenlijk alles met een afstandsbediening kan je hiermee bedienen. Het stokje kan 13 functies overnemen van je afstandsbediening, zoals tv volume harder of zachter zetten of zappen van kanaal.
Wat het praktisch nut er exact van is, geen idee. Maar het kan, dus is het awesome.
Voor slechts $79,99 (€ 70,92 op moment van schrijven) kan je deze magische stok kopen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties