Ben je lekker creatief bezig geweest met het schrijven en opnemen van je nieuwste single, moet er ook nog een cover komen voor dat lied. Kut… Zoiets moet Snoop Dogg gedacht hebben. Onder het mom, beter goed gejat dan slecht bedacht heeft hij maar de cover van een oude Kinect-game gebruikt.

Onlangs kwam het nieuwste album van Snoop Dogg, Heavy Hittas uit. Helemaal niet boeiend, maar de cover art van de gelijknamige single wel. Die is namelijk gewoon gekopieerd van de boxart van de Kinect-game Rise of Nightmares. Bekijk onderstaande afbeeldingen zelf maar.

Die lijken best wel op elkaar nietwaar? Je zou er bijna ‘zoek de verschillen’ mee kunnen spelen. Er zijn wel wat kleine aanpassingen gedaan aan de cover voor Snoop Dogg. Zo ontbreken namelijk de tatoeages en sieraden aan de handen ten opzichte van de cover voor Rise of Nightmares.

Nu is dit overigens echt niet de eerste keer dat dit gebeurt. Bedrijven jatten namelijk regelmatig afbeeldingen van het internet voor eigen gebruik. Een aantal jaar geleden  bijvoorbeeld gebruikte Naughty Dog al eens een afbeelding van Assassin’s Creed 4: Black Flag voor hun trailer van Uncharted 4.

Sega heeft inmiddels al laten weten dat ze de situatie uit aan het pluizen zijn. Misschien maar een pretsigaret minder tijdens het werken meneer Dogg.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties