Voor de in ontwikkeling zijnde 4K webcam van Microsoft zijn twee codenamen gelekt. Deze doen denken aan de betere zonvakanties!

Volgens de geruchten werkt Microsoft aan een serie webcams met 4K en Windows Hello ondersteuning voor Windows 10 en Xbox One. Naar verluidt kan de webcam functies terugbrengen die we met de – naar mijn mening – jammerlijke dood van Kinect hebben verloren. Denk aan gezichtsherkenning voor meerdere personen tegelijk en het herkennen van spraakopdrachten.

Bari

De codenaam voor de webcams is Bari. Een prachtige kustplaats in Italië. Alternatief zou er ook wel Aruba genoemd worden, ook zo’n fijne bestemming. Aruba wordt ook wel door Microsoft gebruikt om te verwijzen naar hun Surface Hub 2, een interactief whiteboard. Ga vooralsnog dus uit van Bari. Bari wordt ongetwijfeld gebruikt om streamingkanalen Mixer en Twitch te promoten.

Persoonlijk heb ik simpele wensen die ik graag vervuld wil zien worden met Bari. Namelijk om mijzelf te importeren in WWE 2K19 en de maffe Kinect bundel Happy Action Theater weer kunnen spelen met m’n kinderen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties