Iron Galaxy begint dit jaar erg goed, niet alleen door eenieder een goed nieuwjaar te wensen maar ook door een nieuw karakter aan te kondigen. En ik, als KI fan van het eerste uur, heb hier de laatste info voor je!

BONUS

Iron Galaxy had samen met Microsoft de eerste “textual stream” online geplaatst op het Ultra Combo forum. Er was veel nieuws maar het meest opvallende nieuws was de aankondiging van het 5de karakter in Season 2 van KI. Zijn naam: Omen, the Herald of Gargos. Omen is een bonus karakter. Volgens Adam Isgreen is Omen dus niet een standard karakter bij Season 2 maar is hij alleen beschikbaar voor diegene die de Combo Breaker of Ultra edition hebben gekocht van Season 2. Zie het als Shadow Jago, hij is ook een bonus karakter uit Season 1 en kan (nog) niet apart gekocht worden. Grappig feitje is wel dat Shadow Jago ooit bedoeld was als eindbaas en/of volwaardig karakter van Season 1. Zie hier de eerste teaser image van Omen.

Omen teaser image

Volgens Isgreen is Omen de beste “zoning” karakter van Killer Instinct. Tenminste als je zijn moves heel goed onder de knie hebt. Isgreen geeft ook aan dat het onder de knie krijgen van al zijn moves niet eenvoudig is maar als je het eenmaal in de vingers hebt, loont het alle moeite en tijd. Hieronder een klein lijstje van wat Omen in petto zal hebben:

• 3 shadow stocks!
• Shadow-powered ability to cancel any action, turn into shadow, and move a short distance in any direction
• Multi-hitting close-range kick special
• Powerful projectile zoning with some radical projectile options
• A special move that burns all 3 stocks!
• Aerial movement options
• Slide

Verwachting is dat we Omen in aktie zullen zien via de KI live stream volgende week. De week daarop zal een officiële trailer online komen met kort daarna de release in KI van Omen. Dit is eigenlijk met alle karakters gebeurd die gedurende Season 1 en 2 speelbaar zijn geworden.

Ahadow Jago

Na Riptor ben ik erg benieuwd naar Omen en zijn storymode. De storymode zal meer vertellen over Omen en zijn “relatie” met Shadow Jago want het schijnt dat Omen bezit heeft genomen van Shadow Jago. Ik hou je uiteraard op de hoogte over Omen en Killer Instinct. Laat in de comments weten hoe jij denkt dat Omen zich staande gaat houden naast de andere karakters.

Killer Instinct kick

Orchid

Thunder

De officiële KI livestream:

twitch.tv/killerinstinct

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties