Nog voordat Aganos speelbaar is in het tweede seizoen van Killer Instinct, krijgen we plots wel heel vette info over de volgende character die aan het roster wordt toegevoegd.

Ghost Girl is het vijfde character dit seizoen, zesde als je de bonus-character Omen meerekent, en meer is er op dit moment ook niet bekend over dit nieuwe KI personage. In plaats van de nieuwe character te tonen in een livestream wordt Ghost Girl dus onthuld tijdens Pax East 2015 op zaterdag 7 maart om 12:30 lokale tijd. Verder zal het team achter Killer Instinct wat nieuwe gamemodes tonen. Of hier ook een livestream van komt is niet bekend.

Er zal een speciale Killer Instinct panel zijn die dag om een Q&A sessie te doen met fans. Degenen die aanwezig zullen zijn zien dan voor het eerst de mysterieuze vrouwelijke fantoom. Zal Ghost Girl een zoner zijn, een rushdown character of een mix-up van alles? Als je een echte Killer Instinct fan bent, laat dan weten wat jouw verwachting is van Ghost Girl.

Hieronder alvast een tease van Ghost Girl….

GG

Gisteravond is ook de trailer van Aganos online verschenen met daarin de teaser van Ghost Girl en HOLY SHIT wat gruwelijk gaat onze ghostly girl worden. Check het hier

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties