Kerst is voor heel veel games ook echt een toegevoegde waarde! In World of Warcraft heb je bijvoorbeeld Winter Veil, in Guild Wars heb je dingen, maar ook in andere online spellen krijg je steeds meer feestdagen te zien, zoals GTA Online. Lees hieronder wat je kan verwachten van de nieuwe update!

Los Santos is weer bedekt in sneeuw! Dit keer komt naast het witte spul ook nog een nieuwe modus erbij, genaamd Beast vs. Slasher! Het gaat om een Adversary Mode waar een team met beesten (met bovennatuurlijk krachten) moet ontsnappen aan de klauwen van de Slashers die het achtervolgt. De krachten van de beesten gaan zo ver dat ze over hele gebouwen kunnen springen en tijdelijk onzichtbaar kunnen worden! Klinkt nu al heel vet!

De Slashers hebben drie teams, Demolition (kabooom), Heavy en Assault die keuze hebben uit bazooka’s, miniguns en, voor het eerst in GTA Online, railguns! Ze hebben ook thermal vision en andere snufjes, dus het lijkt gelijk een soort Evolve (maar dan leuker, haha). Ik ga in ieder geval even de update downloaden en spelen, want dit klinkt echt heel cool!

GTA5-1

Maar wacht, er is meer!

Natuurlijk bestaat Kerst niet alleen uit bloederige gevechten tussen man en monster, maar zijn er ook nieuwe outfits, waaronder uiteraard het Kerstman kostuum! Je kan ook sneeuwballen gooien (druk op links op de d-pad om negen sneeuwballen te verzamelen). Spelers krijgen ook een kado van de beste man, namelijk een vuurwerkspeeltje, de Fireworks Launcher waar je vijf raketten mee kan afschieten. Zo ben je in ieder geval goed voorbereid op Oud en Nieuw! Vergeet trouwens niet onder de Kerstboom te kijken in GTA 5, want er zullen leuke dingen liggen! Rockstar, wat ben je toch ook lief!

Naast sneeuwballen heb je ook nog met een nieuwe auto te maken die permanent in het spel zit vanaf de Kerst. Het gaat om de prachtige Declasse Tampa. Bekijk de auto hieronder maar eens en haal GTA 5 weer eens van de (digitale) plank. Veel speelplezier!

GTA5-2

GTA5-3

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties