Een tijdje geleden berichten wij al over personeelsverschuivingen in de Gears of War stal. Gister kwam het bericht dat, na de overstap van Rod Ferguson en Stephen Toulouse, nu ook de Cinematics Director van Gears of War is overgestapt naar Black Tusk.

Dit is dus versterking nummer drie die Microsoft heeft toegevoegd aan het team die op dit moment bij Black Tusk in Vancouver werkt aan de nieuwe Gears of War. Greg M. Mitchel is in 2006 bij Epic gaan werken in de functie van Digital Cinematographer voor de eerste Gears of War titel. In 2007 is hij tot Cinematics Director bevorderd. Hij heeft aan bijna alle games van Epic meegewerkt: Shadow Complex, Infinity Blade en natuurlijk Gears of War.

gcs3_epic_mitchell[1]

Mitchel heeft nog geen verklaring gegeven over wat zijn rol bij Black Tusk gaat worden, maar heeft wel in een tweet laten weten dat hij aan de nieuwe Gears titel gaat werken.

Ze missen nu nog één persoon maar de kans dat die overstapt, zal zeer klein zijn. Zoals wij ook al eerder berichtten is Cliff Bleszinki, de design director van de Gears serie bij Epic, nu namelijk bezig met een free-to-play shooter onder de code naam Blue Streak bij zijn nieuwe bedrijf, Boss Key Productions, die hij samen met de Nederlandse developer Arjan Brussee (Jazz Jackrabbit) heeft opgericht.

Het vast team van de Gears serie wordt zo te zien langzaam maar zeker teruggehaald en dat moet wel betekenen dat we weer een awesome Gears game gaan krijgen. Microsoft gokt daar ook wel een beetje op en hoopt, net zoals toentertijd met de Xbox 360, dat Gears of War een game gaat worden die laat zien wat de Xbox One allemaal kan. We gaat het afwachten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties