Bekijk hier de eerste beelden van Fortnite Chapter 5: Season 3

Vrijdag 24 mei 2024 start het nieuwe seizoen van Fortnite. De lanceringstrailer is inmiddels gepubliceerd. Kijk je mee?

In bovenstaande launch trailer zien we de eerste echte beelden van Fortnite C5S3. Het nieuwe seizoen lanceert met de titel Wrecked. In de trailer zien we hoe een groot schip het beroemde eiland van Fortnite bezoekt.

In Fortnite Battle Royale Hoofdstuk 5 Seizoen 3: Wrecked, introduceert de nieuwe biotoop in het zuiden van het eiland, de Wasteland. Deze woestijnachtige omgeving wordt gecontroleerd door de “Wasteland Warriors”, een groep autodeskundigen. De Wasteland kent een aantal locaties.

BELANGRIJKE LOCATIES:

  • Redline Rig: Een Nitro-raffinaderij beheerd door The Machinist, de hoofdmonteur van de Wasteland Warriors. Nitro geeft je een gevoel van onstuitbare kracht, zowel in een auto als te voet.
  • Nitrodrome: Geleid door Ringmaster Scarr, dit is een circus van autospektakels.
  • Brutal Beachhead: Het hoofdkwartier van de Wasteland Warriors, waar Megalo Don, de spierbundel van de groep, de scepter zwaait.

Er zijn ook andere gebieden te ontdekken, zoals de Sandy Steppes.

NITRO IN DE WASTELAND:

Nitro Splash en Nitro Barrels, afkomstig van Redline Rig, kunnen overal op het eiland worden gevonden. Deze Nitro-items geven voertuigen en spelers tijdelijke voordelen:

  • Voor auto’s: Verhoogde snelheid, explosieve ramkracht, verminderde brandstofconsumptie, en verbeterde aanvalsmogelijkheden.
  • Voor spelers: Verhoogde bewegingssnelheid, explosieve bash-kracht, verminderde stamina consumptie, snellere herlaadtijd, en immuniteit voor valschade.

Nitro Barrels exploderen bij impact en kunnen spelers en voertuigen een krachtige boost geven.

Wanneer kunnen speler met het nieuwe seizoen aan de slag?

De servers van Fortnite gaan op vrijdag 24 mei om 08:00 uur offline. Op diezelfde dagen zullen spelers in de loop van de middag weer de game kunnen spelen. Let wel op, op de eerste dag van een nieuw seizoen kunnen er lange wachttijden zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties