Epic Games heeft laten weten dat er zaterdag 2 december een evenement in Fortnite zal plaatsvinden.

Om 20:00 uur Nederlandse tijd zal het evenement plaatsvinden. Epic Games heeft laten weten dat de beroemde artiest Eminem ook bij het evenement in de game aanwezig zal zijn.

Deelnemers aan het evenement kunnen 30 minuten voor aanvang inloggen. Het evenement is te vinden onder Battle Royale tegels en dan ‘Discover’. Het evenement ondersteunt groepen van maximaal vier spelers. Je kunt dus met drie vrienden de show volgen. Ben je niet in de buurt van een game-apparaat tijdens het evenement? Met de Xbox Cloud Gaming kun je Fortnite spelen via cloudstreaming op je computer of mobiele apparaat!

Spelers die bij het evenement aanwezig zijn worden na afloop beloond met het The Big Bang Loading Screen.

Nieuwe outfits

De nieuwe Rap Boy, Slim Shady en Marshall Never More Outfits (en bijpassende accessoires) zullen enkele dagen beschikbaar zijn in de Item Shop.

Als je de Marshall Never More Outfit bezit, geef er dan een persoonlijk tintje aan: als je The Big Bang bijwoont, ontgrendel je de Marshall Magma Style voor de Outfit! Je ontgrendelt deze stijl of je de Outfit nu vóór of na het bijwonen van het evenement aanschaft.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties