Fall Guys lanceert seizoen 3 en heeft een aantal leuke verrassingen in petto

Het 3e seizoen van Fall Guys is inmiddels gelanceerd. Wat staat de speler te wachten?

Inmiddels is Fall Guys alweer enige tijd op de Xbox beschikbaar. De game van Epic is een daverend succes gebleken, met miljoenen spelers die de free-to-play game inmiddels geprobeerd hebben. Zelf heb ik ook al ongemerkt enkele tientallen uurtjes in de game zitten en nader ik de 1000/1000 completion. Het succes van de game komt natuurlijk vooral door de leuke en snelle gameplay. De ontwikkelaars brengen voortdurend nieuwe maps en events naar Fall Guys en als speler zul jij je dan ook niet snel vervelen.

Het 3e seizoen brengt vijf nieuwe levels, waarbij natuurlijk opnieuw het doel is om als laatste over te blijven. Het thema van het seizoen is Sunken Secrets en dat belooft natuurlijk de nodige waterpret, zoals je ook in bovenstaande trailer kunt zien.. Inmiddels heb ik een paar potjes gespeeld en heb ik al meerdere glijbanen weten te trotseren, uit de klauwe van kraken kunnen blijven, maar helaas ook een paar keer een nat pak gekregen.

Met de nieuwe update wordt uiteraard ook een nieuwe season pass geïntroduceerd. Liefhebbers van SpongeBob en Skyrim willen wellicht even inloggen om te kijken wat je kunt verdienen.

De volgende events staan inmiddels ook al op de planning. Op 29 november kun je met het Let’s get Kraken event aan de slag, om vervolgens op 1 december direct Bikinibroek te gaan bezoeken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties