En nog meer Dying Light vandaag. Ontwikkelaar Techland heeft namelijk de drie namen en releasedata’s van hun dlc-pakketten aangekondigd.

dying-light-season-pass-large_1xa3

Het eerste pakket gaat Cuisine & Cargo heten en is vanaf nu beschikbaar. Cuisine & Cargo is een exclusief pakket voor Season Pass houders. In de dlc ga je op avontuur met als doel een restaurant en laadperron te onderzoeken.

De tweede dlc gaat door het leven als de Ultimate Survival Bundle. Deze mogen we in maart verwelkomen en geeft je als speler drie nieuwe, speciale outfits en vier blauwdrukken voor speciale wapens.

Diegene die de disc versie van het spel in pre-order hebben staan en nu al 2 weken kwijlend hun vrienden Dying Light zien spelen, krijgen de 2 bovenstaande DLC-pakketten gratis en voor niks als goedmakertje voor het lange wachten.

Tenslotte mogen we in mei het derde en laatste dlc pakket onder de naam The Bozak Horde ontvangen. Hierin krijg je een nieuwe map en mode waarin je steeds sterkere waves met vijanden op je af krijgt. Deze mode kan zowel co-op als in singleplayer gespeeld worden.

Evolve 2.0

Om het nu toch nog maar over Dying Light te houden.. Techland heeft per mail een leuke Evolve knipoog naar de spelers van Dying Light gestuurd. De titel hiervan is: The Nighthunter Evolved. In een YouTube video krijgen we te zien hoe 4 spelers het tegen een Nighthunter opnemen. De Nighthunter word bestuurd door een andere speler die op zijn beurt de opdracht krijgt om de andere spelers uit te schakelen. Een leuke knipoog naar het net uitgekomen Evolve! Nieuwsgierig? Check het filmpje!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties