Dragon’s Dogma 2 officieel aangekondigd (+ releasedatum!)

Tijdens de showcase van Capcom stond Dragon’s Dogma 2 centraal. Het eerste deel van de franchise is inmiddels alweer 11 jaar oud en het is dan ook hoogste tijd voor een nieuw deel. Kijk je mee naar de nieuwe trailer?

Dragon’s Dogma is een singleplayer, verhaalgedreven en actievolle RPG-serie die spelers uitdaagt om hun eigen ervaring te kiezen, van het uiterlijk van hun Arisen tot hun beroep, groep, hoe je verschillende situaties benadert en meer. De game is in 2012 uitgegeven en kreeg in 2017 een soort van remaster. In de XBNL-review (2017) van destijds noemde de redacteur het ‘Dark Souls met een vleugje Skyrim’. Dragon’s Dogma werd wereldwijd goed ontvangen en het was dan ook uitkijken naar een nieuw deel. Nu staat je in dit langverwachte vervolg de diepgaande, verkenbare fantasywereld van Dragon’s Dogma 2 te wachten. Pawns, mysterieuze buitenaardse wezens, zullen je gaan vergezellen op je reis. In bovenstaande trailer maken we kennis met het nieuwste deel.

Spelers hebben ook al een overview van de gameplay voorgeschoteld gekregen:

Dragon’s Dogma 2 is inmiddels ook in de Microsoft Store te bestellen. Zo komt de Deluxe Edition van de game met Superior Weapons Quartet en de Ring of Assurance.

Dragon’s Dogma 2 is vanaf 22 maart 2024 op de Xbox Series X|S te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties