Nieuwe avonturen wachten in Dragon’s Dogma 2

De langverwachte actie-RPG Dragon’s Dogma 2 staat op het punt van lanceren, en niemand minder dan Ian McShane neemt je mee door de meeslepende wereld die je te wachten staat.

In bovenstaande video zien we de beroemde acteur de nieuwste game van Capcom introduceren. Spelers leren in de video meer over de wereld van Dragon’s Dogma 2, de monsters die er in voor komen en het verhaal dat zich er afspeelt.

Dragon’s Dogma 2 is een singleplayer, verhalengedreven actie-RPG die spelers uitdaagt om hun eigen ervaring te kiezen. In deze meeslepende fantasiewereld kunnen spelers hun personage ‘Arisen’ aanpassen, hun beroep kiezen, hun party samenstellen en beslissen hoe ze verschillende situaties benaderen.

In de game speel je als de Arisen. Terwijl je de wereld verkent, neem je quests aan en vecht je tegen monsters. Onderweg raak je betrokken bij een geopolitiek conflict tussen twee koninkrijken. Je staat hierin echter niet alleen. Je wordt vergezeld door Pawns, mysterieuze bovennatuurlijke wezens. Deze kun je zelf selecteren en aan je party toevoegen. De Pawns voegen een uniek element toe aan je avontuur en geven je het gevoel alsof je met andere spelers op pad bent.

Dragon’s Dogma 2 is vanaf 22 maart 2024 verkrijgbaar voor de Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties