Kickstarters met als doel een game uitbrengen, we kennen ze zo langzamerhand wel. Soms komt er een game voorbij waarbij je toch even denkt, waarom heeft een grote uitgever dit niet opgepakt?

Prey for the Gods is, als we de trailer als leidraad mogen nemen, zo’n game. Prachtige beelden van een wild landschap die in een triple A titel niet zouden misstaan. No Matter Studios heeft blijkbaar toch de weg van het doneren gekozen. Niet eens een gek hoog bedrag namelijk 300.000 dollar, is nodig om de game definitief uit te brengen. Helaas zijn ze met 14 dagen op de teller nog zo’n 28.000 dollar verwijderd van dit doel en dat zou betekenen dat de game nooit uitgebracht zou worden. Of toch wel?

De game is volgens No Matter al draaiende op de Xbox One en PS4 en zij geven aan dat het alleen maar van het streefbedrag afhangt of deze uitgebracht gaat worden. In eerste instantie had men als doel $600.000 gesteld zodat er ook een Mac-versie gemaakt kon worden. Dit is veranderd omdat de vraag en de donaties van de console spelers ontzettend hoog waren. Binnen no-time had men de game draaiend op een 30FPS zonder enige aanpassing. Dit gegeven maakt dat je sowieso, bij een donatie van $25, de console versie zal gaan krijgen, ongeacht of het streefbedrag bereikt gaat worden. Het streefbedrag geldt dus eigenlijk alleen nog maar voor de pc of Mac-versie, want ook die laatste heeft men erbij weten te halen. Halen ze het bedrag niet, dan heb je eigenlijk een exclusieve game in handen.

Prey for the Gods is een actie survival game die zich op een besneeuwd eiland afspeelt. Een eiland die wordt bewoond door Goden. De graphics in de trailer zijn prachtig, zo ook de weather engine. Het heeft gigantische bazen die je als strijder kan beklimmen. De soundtrack is gemaakt door Ian Dorsch, onder andere bekend van Gears of War 3. Dus wil je voor het bedrag van 25 dollar een coole game? Doen dan een donatie en Prey for the Gods is van jou. De game heeft december 2017 als release staan. Het is nog even wachten dus.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Ziet er indrukwekkend uit. Beetje Lara Croft meets Gods of War. Wat is de dollar koers ????