Iedere week staat er een XBNL Originals voor je klaar. Dat zijn events in Forza Horizon 5 die voor en door de XBNL-community gemaakt zijn. Afgelopen week heeft onze eigen Clenn een mooi event in elkaar gezet. Lukt het jou om de snelste tijd neer te zetten?

Het XBNL Originals #2 event zit er weer op. Tot de laatste minuut was het spannend om te volgen. Met name plek 1 en plek 2 wisselden elkaar snel af. Je hebt hier kunnen lezen wat de snelste tijd was en wie er gewonnen heeft. Er is echter weinig tijd om de remschuiven in het vet te laten staan. Het nieuwe event is live en zal het nodige van jouw off road skills vragen! Wil je ook mee doen? Dat kan als volgt:

XBNL Originals #3

 • Klik op de start button (volgens sommigen de hamburger button)
 • Ga naar ‘Creative Hub’
 • Klik op ‘Event Lab’
 • Klik op ‘Event Blueprints’
 • Klik op ‘Search’
 • Voer XBNL of XBNL Originals als zoekterm in OF zoek op share code 380755477
 • Klik op de XBNL Originals race aan die je wilt rijden. Deze week rijden we XBNL Originals #3, ontworpen door Clenn

We rijden dit event in pick-up trucks en 4×4’s. Er zit in de C klasse vast een werkpaard voor je tussen. Wat te denken van de onvermoeibare Ford F-450 of de karaktervolle GMC Jimmy. We ploegen dwars door de rivierbeddingen en akkerlanden, op weg naar de huizen van de Azteekse goden. Voeg jij je tussen de Groten? Dat hangt er vanaf of je de afleidingen onderweg kunt weerstaan (…). Vertrekkende van Los Jardines doorkruisen we het boerenland om vervolgens met de blubber aan de banden het heiligdom van Teotihuacan onveilig te maken.

Wanneer moet het event gereden zijn?

Vanuit XBNL zullen we proberen om de rest van dit kalenderjaar iedere week tenminste 1 event voor jullie klaar te zetten. Ieder event krijgt een eigen unieke nummer. Het event voor deze week heet XBNL Originals #3. Rond woensdag 1 december zal het volgende event klaar staan. Je hebt tot dan de tijd om dit event te rijden.

Waar kan ik met mijn snelle tijden flexen?

Mocht je een XBNL community event gereden hebben dan vinden we het natuurlijk leuk om een screenshot van je snelste tijd te ontvangen. Je kunt deze in het Forza kanaal van onze Discord delen. Het idee vanuit de community is om hier een wekelijkse ranglijst van bij te houden en wekelijkse titels uit te reiken, zoals: de XBNL-Koplamp van de Week.

Winnaars update (30-11-2021)

Het was weer spannend tot de laatste avond. JDM_Blackcrow en Dukie gaven niet zomaar verloren. Uiteindelijk is het toch Blackcrow die ook deze week wederom met de winst naar huis gaat. Hij mag zijn titel ‘XBNL Koplamp van de Week’ weer met 7 dagen verlengen.

 1. JDM_Blackcrow (02:54.210)
 2. Dukie1987 (02:54.745)
 3. Clenn (03.02.112)
 4. Mr RiotRick (03:12.354)
 5. Jeffrey (03:14.712)
 6. Picnic82 (03:18.133)
 7. DandruffWookie (03:18.919)
 8. CH3F NL (03:29.487)
 9. Jozilian (03:34.384)
 10. Hoeyke (03:41.756)
 11. FMN Gekkuhhuis (03:50.866)
 12. Luno (04:50.883)

Congrats JDM_Blackcrow!

Over Forza Horizon 5

Mocht je graag met ons mee racen dan kun je de XBNL Club joinen. Twijfel je nog erover om Forza Horizon 5 aan te schaffen? In onze review kun je lezen wat wij van de game vinden. Tijdens onze wekelijkse podcast hebben we ook uitvoerig onze eerste indrukken besproken. Mocht je zelf een leuke race ontworpen hebben en je wilt deze graag met ons delen? Kom dan langs op onze Discord en deel je race in het Forza subkanaal. Je bent hier ook aan het juiste adres om gezellig over Forza te praten of met andere samen een race te doen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties