Vorige keer hadden we al over Dead or Alive 5: Last Round gesproken. Nu is er een trailer online gekomen en wij hebben hem hier voor je.

In februari zal KOEI TECMO’s  de nieuwste toevoeging aan de Dead or Alive series voor de Xbox One en Xbox 360 uitbrengen. Om hier wat meer aandacht voor te krijgen, hebben ze een vette trailer voor je gemaakt.

dead_or_alive_5_last_round11111111111111

Eerst werd dit deel aangekondigd als een free 2 play title met een uit te breiden character roster, maar er is het één en ander veranderd voor beide Xbox versies.

Op de Xbox One zal een demo komen van de volledige game maar je kan er geen nieuwe characters aan toevoegen. Om te upgraden naar Dead or Alive 5 Last Round: CORE FIGHTERS (wat een lange titel zeg!) moet je wat geld neertellen. De eerste 2 weken van de release zal CORE FIGHTERS wel met korting aangeboden worden. Deze versie zal overigens alle characters bevatten die de Playstation variant ook heeft. Als extraatje krijg je er ook nog de characters Hitomi, Tina, Jann Lee en Bass bij.

large

Als je het je kan veroorloven en je de volledige game koopt, dan kan je je save data, rosters, customes meenemen vanuit Dead or Alive 5 Ultimate, evenals eerder gekochte DLC’s. Dit geldt voor de Xbox One en Xbox 360. De hardcore DOA fans zullen hier wel doorheen prikken maar voor diegene die er net in duiken wordt het uitpluizen welke versie voor hem/haar het interessants is. De Europese release zal plaats vinden op 20 februari.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties