Wie had gehoopt in november 2020 lekker Cyberpunk 2077 op de nieuwe Xbox te spelen zal helaas nog even moeten wachten. Hoe dan?

Inmiddels kunnen we toch wel zeggen dat Cyberpunk 2077 ‘over een paar maanden’ uitkomt. Behalve dat het een potentiële GOTY voor 2020 is, zou het ook wel eens één van de games van de huidige generatie kunnen worden. En die game wil je natuurlijk ook graag op de nieuwe Project Scarlett kunnen spelen.

Cyberpunk 2077 niet direct vanaf launch te spelen op Scarlett

Laten we met het goede nieuws beginnen. De ontwikkelaars van CD PROJEKT RED hebben laten weten dat Cyberpunk 2077 ook naar Project Scarlett zal komen. Tijdens de teleconference van CD PROJEKT Capital Group (Q3 2019) informeert Adam Kiciński (CEO) investeerders en andere belanghebbenden. Kiciński kon echter nog niet aangeven wanneer hij verwacht dat Cyberpunk 2077 naar de next gen consoles gebracht zal worden. Hij laat in ieder geval duidelijk weten dat dit niet tijdens de launch van de consoles zal zijn.

Tijdens het vragenrondje na afloop van de presentatie bespreekt Kiciński dat hun games ook ontwikkeld worden voor high end pc’s en dat zij dus geen problemen verwachten met het eventueel porten van Cyberpunk 2077 naar de krachtigere next gen consoles.

Als we de trailers mogen geloven dan gaat Cyberpunk 2077 het uiterste uit de One X halen. In april 2020 kun je er lekker mee aan de slag. Wil je de game ook nog eens met de power van de Scarlett gaan beleven? Dan zul je dus nog even moeten wachten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties