De ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 hebben via socials laten weten dat zij iets te bespreken hebben. Later vandaag volgt een stream. Wat kunnen we verwachten?

Na een zeer matige launch eind 2020, zijn de ontwikkelaars van Cyberpunk 2077 flink aan de game blijven sleutelen. Een meesterwerk in ontwikkeling, werd de game genoemd. In 2021 waren een heel scala aan hotfixes, patches en updates nodig om de game met name op last-gen consoles goed draaiende te krijgen. We hebben het op de voet gevolgd, zoals je hier kunt lezen.

Stream op dinsdag 15 februari om 16:00 uur

Het is lang geleden dat CD Projekt RED een stream heeft aangekondigd. Er lijkt dus meer nieuws te bespreken dan de zoveelste hotfixes update. De meest gamers zijn op de next-gen upgrade aan het wachten. Die zou eigenlijk al in 2021 uit moeten komen, maar is naar 2022 uitgesteld. Een upgrade van de game waar maximaal van de Xbox Series X|S gebruik gemaakt wordt. Een hogere resolutie, stabielere performance, maar wellicht ook een nog levendigere wereld, gevuld met meer details en interacties.

Tom Warren van The Verge merkt op dat de game in de Xbox store van het ‘Series X|S optimalisatie icoon’ voorzien is. Een update hiervoor staat echter nog niet klaar. Met het toevoegen van dit icoon lijkt het er echter op dat we, waarschijnlijk deze week al, met de next-gen upgrade aan de slag kunnen. Later vandaag om 16:00 uur zullen we het horen en uiteraard lees je er dan op XBNL zo spoedig mogelijk over.

Je kunt de stream hier bekijken.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties