Wederom slecht nieuws voor Cyberpunk 2077 liefhebbers of de spelers die op de betere versie wachten.

Helaas gaat het nog steeds niet helemaal lekker bij CD Projekt RED met hun meest recente game Cyberpunk 2077. Vorig jaar gaf ik al aan dat je de game beter nog een jaartje kan laten rijpen. Dat jaartje is zojuist wat langer geworden want de ontwikkelaar gaf aan dat alle patches en DLC qua release worden verschoven naar 2022. Het doel is om in het eerste kwartaal de beloofde updates te leveren.

Zoals je misschien al wel verwacht is het handiger om de base game eerst te fixen alvorens er DLC wordt uitgebracht. Dat verklaart de focus van CD Projekt RED op de hotfixes en patches. Eerder schreven we al dat ook de ”next-gen” update werd verschoven naar 2022.

Moet ik dit nog gaan spelen?

Cyberpunk 2077 is een goede game (maar niet zo goed als The Witcher 3) en waarschijnlijk voor de meeste spelers het wachten waard. Laat de game gewoon nog even wat langer in je backlog staan en speel ‘m pas als hij volledig is aangepakt door CD Projekt RED. Het is een uitgebreide singleplayer ervaring, maar niet eentje die je zo snel mogelijk moet spelen, dus geen haast. Er zijn genoeg games aankomende maanden om je mee te vermaken. Wie weet pleuren ze Cyberpunk 2077 volgend jaar zelfs in de sale.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments