De Zombie modus is niet meer weg te denken uit Call of Duty. Wat begon als een grappige easter egg eindigt komende maand met een goed gevulde eigen DLC. Zombie Chronicles wordt één groot feest voor de liefhebbers van de ondoden.

Black Ops III

Zombie Chronicles wordt een DLC voor de welbekende Call of Duty: Black Ops 3. En inmiddels heeft de DLC ook een prijs gekregen. Voor een luttele $29,99 zal deze DLC alleen over de digitale toonbanken gaan.

8 Klassieke maps als remaster

De maps hebben een behoorlijke upgrade gekregen. Ze zijn te spelen in full HD, de audio is flink opgepoetst en ook de characters en AI’s lopen weer als een zonnetje. De algemene visuals zien er ook een stuk beter uit!

Uit World at War, Black Ops en Black Ops II zijn acht verschillende maps gekozen die deze upgrade hebben ondergaan. Vanaf juni kun je in Zombie Chronicles eindelijk in full-HD zombies afschieten. Geloof me, dat is goed voor als anger management!

Je kunt aan de slag met de volgende maps:

  • Uit World At War: Nacht der Untoten, Verruckt en Shi No Numa
  • Uit Black Ops: Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la en Moon
  • Uit Black Ops II: Origins

Daarnaast kun je ook de huidige Black Ops III wapens gebruiken in alle maps. Ook al waren deze er destijds nog helemaal niet met de release van de oude games. Én je kunt ook nog eens custom wapens gebruiken, dat is natuurlijk helemaal leuk!

8 dagen van de ondoden

Op 16 mei starten de ”8 days of the undead”. PS4 spelers kunnen namelijk op 16 mei al met de Zombie Chronicles aan de slag. Wij moeten helaas dus nog even tot juni wachten.
Hoe dan ook krijg je gedurende deze 8 dagen dubbele XP bij Black Ops 3, ook kun je meedoen aan verschillende challenges en kun je toffe gratis loot krijgen zoals Zombie Calling Cards, wapen camo’s en GobbleGums.

Bonus content

Het is je nu dus wel duidelijk dat de Zombie Chronicles 8 maps oude zijn die een remaster hebben gekregen. Maar naast deze maps en de gameplay krijg je nog wat toffe extra’s.
Bij de DLC krijg je als bonus twintig flesjes Divinium, twee nieuwe GobbleGums en een exclusieve Zombies Pack-a-Punch Weapon Camo!

Ik denk dat een heleboel spelers heel blij gaan zijn met deze DLC! Gezien de adviesprijs $29,99 is, zal de prijs in euro’s ongeveer gelijk zijn. Het is een behoorlijke prijs voor een DLC, maar voor de zombie fans betekent dit natuurlijk wel héél veel speelplezier.
Ga jij hem ook kopen?

 

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties