Eerlijk is eerlijk, Kinect is niet zo groot geworden als dat het had moeten zijn. Ook de revive van het apparaat bij de Xbox One was geen succes. Een game genaamd Beatsplosion zou toch nog hoop moeten bieden.

Beatsplosion is een game die draait om ritme en bewegen. Zo kun je gebruik maken van je gebakken-lucht-gitaar om aan de hand van bepaalde bewegingen op de muziek te spelen. In andere gebieden is het de bedoeling dat je op tijd tegen fragmenten aanslaat, muren ontwijkt of over obstakels heen springt. Een leuk detail is dat fragmenten op verschillende manieren uit elkaar spatten afhankelijk van de manier waarop je slaat.

In de game zijn in totaal vijf verschillende banden te verzamelen en het begint met 130 beats per minuut. Ben je een echte beatkoning? Dan mag je voor de zwarte band gaan met 200 beats per minuut! Tevens houd een tracker bij hoeveel je bewogen hebt per week en vergelijkt die met je vrienden. Ben je benieuwd geworden naar Beatsplosion? Voor €12,99 haal je hem in huis en kun jij ook stuiterend, gitaar spelend en meppend door de huiskamer heen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties