Quantum Break is een van de grote exclusives van Microsoft die dit jaar nog zou moeten uitkomen. Het is alleen de laatste tijd nogal stil rondom de game, maar mogelijk is daar vandaag verandering in gekomen. Het gaat hier om een gerucht, dus we brengen dit keer geen keiharde feiten.

Verschillende websites melden dat Quantum Break op dit moment gepland staat voor een juni release en dat de game seizoenen zal bevatten zoals een televisie serie. Dit laatste is eigenlijk oud nieuws, tenzij er bedoeld mee wordt dat de game zoals een Telltale-titel behandeld gaat worden. Dan zou het misschien kunnen betekenen dat we in juni met episode 1 bezig kunnen gaan. Persoonlijk hoop ik dat de game vergelijkbaar is met Alan Wake en dat we gewoon een flinke singleplayer krijgen en dat we niet elke keer weer op nieuwe episodes moeten gaan wachten.

Een release in juni zou helemaal geen gek idee zijn, aangezien Microsoft natuurlijk ook met veelbelovende games zoals Halo 5: Guardians en Rise of the Tomb Raider gaat komen dit jaar en ik verwacht dat beide titels pas na de zomer zullen uitkomen. De vraag werd ook aan Remedy gesteld maar het bekende antwoord werd uiteraard weer gegeven:

“At this time, we don’t have anything to share about the game’s launch date, but stayed tuned.”

Zodra wij meer te weten komen over Quantum Break, lees je dat hier op Xbox Nederland.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties