Het is weer eens gissen tot we er bij neer vallen. Dit keer door een Instagram bericht van 50 cent!

Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik deze niet aan zag komen. Rapper en tv producent 50 cent (oftewel Curtis Jackson) postte een plaatje op Instagram van Vice City met een cryptische tekst ”I will explain this later. This shit is bigger than POWER, trust me”. Deze tekst zal eerder verwijzen naar een soort tv productie van GTA: Vice City en niet zozeer een verwijzing naar GTA6. Het woord ”Power” gaat namelijk om zijn crime drama tv project waar hij executive producer van is en zelf ook in speelde.

Tegelijkertijd smelten games en producties van tv zo hard samen qua type werk, dat het misschien juist weer WEL om GTA6 zou gaan en gelijk een zoveelste bevestiging dat het om een hedendaagse Vice City gaat.

Rockstar stelde zich ooit erg schuwend op naar spinoffs van GTA zoals een film of serie. Maar ten tijden van The Last of Us, heeft Rockstar toch interesse in een serie rondom Vice City. Een serie die wellicht samen gaat qua release met de game? Zoals ik al aangaf blijft dit allemaal gissen. We verwachten de aankondiging van GTA6 dit jaar of volgend jaar en daarna dan toch eindelijk na minstens 11 jaar aan de gang met het vervolg op GTA5.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties