Gratis MMO Bless Unleashed is nu uit voor de Xbox One

Fans van het MMO genre hebben een nieuwe game waar ze hun tanden in kunnen zetten, namelijk Bless Unleashed. Dat is een free-to-play MMO op de Xbox One!

Op de pc staat deze MMO bekend als Bless Online en het is niet helemaal de ‘new kid on the block’, maar wellicht toch je tijd waard. Op de pc had de game vrij veel negatieve review op het platform Steam, maar dat mag de pret misschien niet drukken. De game is overgezet naar de Xbox One (als exclusive) en heet nu Bless Unleashed. Dat is natuurlijk mooi voor het aanbod op de Xbox One, aangezien er weinig MMO’s zijn. Je hoeft niks te betalen, dus wellicht wil je de game zelf proberen alvorens je een mening er over vormt.

Bless Unleashed is een game dat zich in een fantasie wereld afspeelt met allerlei rassen en klassen zoals je die waarschijnlijk al eerder hebt gezien. Hetgeen wat deze MMO speciaal moet maken is de actie gedreven combat waar je ook echt met een combinatie van knoppen gaat vechten i.p.v. alleen maar abilities spammen. Er zijn 5 klassen waar je mee aan de gang kunt, de berserker, mage, priest en ranger. Je eigen karakter in maken kan in 4 verschillende rassen en er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden om je uiterlijk te vormen.

Bekijk de video zou ik zeggen en slinger de game even aan als je het wilt proberen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments