Easy Taxi is een Taxi app waarmee je een taxi kan bestellen op basis van je gps-gegevens. Je drukt op de knop en de dichtstbijzijnde taxi komt jou ophalen. Nu hoor ik je denken, wat maakt mij dat nou uit? Dat snap ik maar stel je voor, gamen op de Xbox One terwijl je op weg bent naar een bestemming.

Easy TaxiDat kan tegenwoordig in taxi’s die gebruik maken van de Easy Taxi app. Easy Taxi is één van de snelst groeiende taxi apps in het Midden-Oosten. Microsoft heeft samen met dit bedrijf een apparaat ontwikkeld (zie foto) waarop Xbox games gespeeld kunnen worden. Er kunnen een aantal Xbox games gespeeld worden, o.a FIFA 2015. Het is niet bekend wat de andere games zijn. De service is nu als eerste aanwezig in taxi’s die gebruik maken van Easy Taxi in Saudi Arabië.

General manager van Easy Taxi Riyadh, Eugen Brikcius, zegt het volgende over de samenwerking:

Wij hopen dat deze campagne bij alle passagiers die de keuze maken om hun taxi rit via Easy Taxi te regelen, een glimlach op het gezicht tovert en dat hierdoor onze bestaande klanten deze nummer één taxi app meer gaan gebruiken.

Het is nog maar de vraag of we dit in andere taxi’s van Easy Taxi gaan tegenkomen, maar het is zeker geen slecht idee.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties