Oké als dit de toekomst van gamen wordt, dan wordt ik gek! Wat zien deze beelden er super uit. Ik denk dat de kinderen van nu zich straks niet voor kunnen stellen dat wij vroeger nog uit boekjes leerde. De Crytek demo van Dinosaur Island is bruut! 

Ik weet nog goed omstreeks 1993, toen de film Jurassic Park uitkwam. Ik liep met mijn verzamel map over dinos stoer door het schoolgebouw te paraderen. Het was namelijk tijd voor mijn spreekbeurt. Ik wist alles over dino’s. Het is dat het niet bekend is hoe groot het geslachtsorgaan van de REX moet zijn geweest, maar anders had ik het geweten. Mijn carrière stond vast, ik zou archeoloog worden. Hmmmm, uiteindelijk ben ik via een grote omweg marketeer geworden? Eigenaar van een website? Waar ging het fout? Waarschijnlijk lag het aan mijn motivatie spier, een spier ergens in de hersenen. Je kan er niks aan doen, maar het is knap lastig als je een gebrek aan een ontwikkelde spier hebt.

Kinderen in de toekomst hoeven niet meer van die dure verzamel mappen te kopen. Wat zullen ouders blij zijn, want die dingen kosten een shitload aan grijpstuivers. Kinderen in de toekomst hebben een VR-bril nodig en kunnen een game maken met de Crytek engine. Het was er bijna niet van gekomen, want Crytek was bijna failliet. Dankzij de helden van Amazon kunnen kinderen (lees ook, volwassen kinderen) in de toekomst van Dino’s en andere fancy dingen genieten.  Amazon heeft namelijk Crytek in haar warme armen gesloten en ze zijn samen een bondgenootschap aangegaan.

Tijdens de GDC 2015 (Game Developers Conference) liet Crytek een game zien  op de Oculus Rift.  Deze game heet Dinosaur Island. Dit moet natuurlijk gewoon Jurassic Park heten maar dat zal wel centen kosten. Het is een geweldige demo waarin je letterlijk de Dino-wereld ingezogen wordt. Check hier de beelden.

 

Back to Dinosaur Island (1)

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties