Je kent het gevoel wel die ene chick of gast waar je het ongelofelijk goed mee kon vinden op de Xbox 360. Die verdween van de aardbodem omdat jij wel geld had om die Xbox One te kopen maar zij/hij niet.

Dat was iets wat mij vies tegenviel. Ik kon niet meer met mijn oude maatjes gamen. De personen die een jaar later dan toch die Xbox One hadden sprak ik gewoon niet meer. Waarom? Heel simpel, zij hadden nieuwe mensen ontmoet en ik ook. Gelukkig gingen de echte die-hard homies wel mee.

Maar in de toekomst lijkt hier verandering in te komen. Op Twitter stuurde een fan een bericht naar Ome Phil Spencer of de chat tussen Xbox 360 en Xbox One ooit mogelijk gaat worden. Spencer gaf het volgende antwoord op deze vraag. ‘Momenteel niet, we zijn wel bezig met chat tussen Xbox One en Widnows 10’. Goed nieuws voor de mensen die nog steeds veel vrienden hebben op de Xbox360, want Spencer zegt hier ook geen ‘nee, dat zal nooit komen’.

Eerder werd bekend dat het mogelijk zal worden om te chatten met Windows 10 gebruikers op de pc. Met het backwards compatible maken van 360 games en de hier bovenstaande tweet moet het haast wel goed gaan komen met het chatten met oude vrienden.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments