Review: Immortals Fenyx Rising: The Lost Gods – even de Goden sensibiliseren

Sinds deze week kun je met The Lost Gods aan de slag. De derde en tevens laatste DLC van Immortals Fenyx Rising. In deze videoreview bespreken we onze indrukken!

In een hoog tempo weet Ubisoft nieuwe content voor Immortals Fenyx Rising uit te brengen. De game kon in december 2020 op een goede review rekenen. Gamers hebben vervolgens niet lang hoeven wachten. In februari kon men namelijk al met de eerste DLC aan de slag en in maart lag de tweede DLC in de schappen. Aan beide DLC viel het nodige op te merken, maar zijn we er zeker van dat de uitbreidingen de fan wel weten te behagen.

Of dat ook voor de derde DLC zal gelden is nog maar zeer de vraag. Ubisoft heeft het namelijk met The Lost Gods over een compleet andere boeg gegooid. Deze nieuwe uitbreiding beleef je namelijk vanuit een top down camera positie. En dat zorgt voor een compleet nieuwe ervaring. Pakt het goed uit? Je hoort het in bovenstaande videoreview!

RECENSIES OVERZICHT
Review: Immortals Fenyx Rising - The Lost Gods
6.5
Review: Immortals Fenyx Rising - Season Pass (3 DLC pakketten)
7.0
review-immortals-fenyx-rising-the-lost-gods-even-de-goden-sensibiliserenMet The Lost Gods zijn we bij de laatste DLC van Immortals Fenyx Rising aangekomen. In deze derde DLC gooit Ubisoft het over een compleet andere boeg. Vanuit een top down camerapositie ga je met jouw character Ash op verkenning uit om de verloren Goden terug te brengen. In een nieuwe open wereld zoek je resources om je character te levelen, los je puzzels op en versla je de nodige vijanden. Met de gameplay variatie zit het dus weer goed. <br><br> Ook met de sfeer, verhaalvertelling en grafische aspecten weet de game het vertrouwde Immortals Fenyx Rising gevoel te geven. Een prima game, die echter door de keuze voor de veranderde camerapositie totaal niet tot haar recht komt. De matig geïmplementeerde isometrische camerapositie zorgt voor de nodige beperkingen in de gameplay. Het zorgt voor een gebrek aan overzicht in combat, puzzelen en exploratie. Daarnaast zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd in de UI en de save points die bij vlagen voor de nodige irritatie zorgen. <br><br> The Lost Gods is dan weliswaar een matige DLC, maar daar hoef je de aanschaf van de season pass niet voor te laten liggen. Want op de eindstreep heb je voor vier tientjes een zeer uitgebreide Season Pass die toegang geeft tot drie flinke DLC pakketten, waar voor ieder wat wils te vinden is! <br> <br> <b>Plus</b><br> + Nieuwe open wereld om te ontdekken <br> + Abilities uitbreiden <br> + Progressiesysteem <br> + Goede verhouding in prijs, kwaliteit en aantal uren speelplezier <br> + Weer de nodige variatie in gameplay <br> <br> <b>Min</b> <br> - Save points <br> - UI onoverzichtelijk<br> - Camerapositie <br>
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties