Happy New Year iedereen! We leven inmiddels in 2020 en daarin gaan we gewoon door met wat we leuk vinden, namelijk gamen. Alleen als je WWE 2K20 wilde gaan spelen, dan heb je pech. Die game doet het niet meer in 2020.

De meeste games die met bugs erin uitkomen worden na verloop van tijd steeds een stukje beter speelbaar. Schijnbaar werkt het bij WWE 2K20 andersom, want die game was ondanks de vele bugs bij de release wel speelbaar. Sinds we in 2020 leven echter niet meer.

Wie de game op probeert te starten wordt er constant meteen weer uitgegooid. Je kunt niks meer creëren, je kunt geen originals mode opstarten, je kunt eigenlijk helemaal niks meer. Deze bug heeft te maken met het feit dat de datum op je Xbox is versprongen van 2019 naar 2020. Daar kan WWE 2K20 blijkbaar niet zo goed tegen en dit zorgt ervoor dat de game voortdurend crasht als je hem op probeert te starten.

Wie ondanks het feit dat de game al niet heel best was hem toch stug door wil spelen kan de bug in elk geval redelijk makkelijk omzeilen. Dit doe je door de datum van je Xbox te veranderen in een willekeurige datum in 2019. Dit zorgt ervoor dat je game niet meer crasht en je gewoon normaal kunt spelen. Hierna kun je de klok weer op de juiste datum zetten.

Het blijft toch triest dat ze het met deze game gewoon niet voor elkaar lijken te krijgen. Het is dan ook te hopen dat ze lekker de tijd nemen voor de volgende titel en deze wel bugvrij uit kunnen brengen. We gaan het zien.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties