2431069-wot_xbox_360_edition_screens_combat_image_01

World of Tanks, de bekende MMO met vette, grote knallende tanks zal ook naar de Xbox One komen. Onlangs gaf de Creative Director TJ Wagner meer info over de game.

Zo laat hij weten dat World of Tanks op de Xbox One op 1080p zal draaien maar dat hierdoor de framerate geen 60 frames per seconde zal zijn. Volgens Wagner is de framerate minder van belang omdat het geen typische first person shooter is.

world_of_tanks_battle-wide

Wagner liet ook weten dat DirectX 12 eenzelfde impact zal hebben voor de Xbox One als voor de PC. Hij vindt dat je als developer nooit genoeg performance kan hebben in een console en vindt het cool dat de Xbox One in zijn tweede of derde jaar krachtiger wordt door de toevoeging van DirectX 12. Deze mening wordt trouwens niet door alle developers gedeeld.

Ook liet hij weten dat de game cross play zal ondersteunen tussen de Xbox One en de Xbox 360 versie. Cross play met het Windows 10 platform zit nog niet in de planning. Je account voor World of Tanks kan dus op beide consoles gebruikt worden. Of de Xbox One versie op de Windows 10 store kan komen is niet duidelijk. Op dit moment zijn er al 80 miljoen World of Tanks spelers op de PC. Of dus een Xbox One versie nodig is op PC is dan daarom een goede vraag.

world-of-tanks

Later dit jaar komt World of Tanks uit op de Xbox One.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties