Er heerst een nerveuze sfeer in huize Vrij sinds de laatste episode van Telltales Game of Thrones Episode 5. Na de donders heftige keuze die je als speler voor je kiezen kreeg, is het al erg lang stil rondom Episode 6: The Ice Dragon die de grande finale van de serie moet zijn. Vreemd aangezien Telltales normaal gesproken na maximaal twee maanden een nieuwe episode uitbrengt. Waarom is de game er dan nog niet?.

Het is geen geheim dat ik een groot fan van de Telltales Games ben. Zelfs thema’s die me normaal niet zouden boeien hebben mijn aandacht getrokken. En hoewel ik Game of Thrones eerder helemaal geen bal aan vond (SHAME *TING TING*) had de game mijn enthousiasme en toewijding al voor de serie. Het maken van je eigen keuzes, de invloed op het verhaal en de zeer spannende plot twists zijn voor mij de redenen om deze game te blijven spelen. Des te ergerlijker is het soms dat een episode eindigt met een cliffhanger en je twee maanden later pas weer verder kan spelen. Dit horen ze helemaal niet te doen, doe dit soort dingen maar bij GTST, dan is het lekker rustig op TV!

Het is raar dat de laatste episode ‘A nest of Vipers’ 21 juli uit kwam en we vervolgens anno oktober nog niks gehoord hebben. Maar een aantal dagen geleden kwam er toch echt eindelijk nieuws, vanuit een Q en A van Telltales. Job Stauffer reageerde namelijk op de vraag van een fan wanneer de game nou eindelijk komt. Stauffer gaf aan te snappen dat het wat langer dan normaal duurde, maar men de game fantastisch wil maken en we hem na de finale van het fantastische Tales from the Borderlands mogen verwachten. Wanneer die game met zijn laatste episode komt is echter ook onbekend… Aangezien Job ook nog aan gaf dat oktober een megamaand gaat worden gezien de release van Minecraft Story Mode en Back to the future verwacht ik dat we de game ergens tegen eind oktober mogen verwachten. Mocht je de schokkende gebeurtenissen uit episode 5 alweer zijn vergeten, fris je geheugen dan een beetje op met de trailer van Episode 5. LET OP: Spoilers op eigen risico!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties