Ja dames en heren, we zitten in de laatste maand van het jaar en dat betekent dat we ook nog een maandje met games tegoed hebben. Goed nieuws, want de Games with Gold voor december zijn bekend!

Voor de Xbox One kunnen bezitters van Xbox Live Gold de game Warhammer: End Times – Vermintide de hele maand downloaden. Deze game is een co-op gerichte first-person shooter die zich in het Warhammer verhaal afspeelt. Met drie andere spelers vecht je tegen de Skaven in de stad Ubersreik.

 

Daarnaast is Back to the Future: The Game – 30th anniversary beschikbaar vanaf 16 december tot en met 15 januari. Wie kent Back to the Future niet? In deze Telltale game gaat Marty McFly opnieuw terug in de tijd. Allright!

Xbox 360

Voor de Xbox 360 backward compatible lijst mogen we vanaf 1 december Child of Eden downloaden. Je speelt als Lumi, de eerste mens die in de ruimte is geboren op een space station. Na haar dood start Project Lumi waarin Lumi wordt herboren en de strijd aan moet gaan met een computer virus die Project Lumi bedreigt.

Deze is binnen te halen tot 15 december.

Vanaf 16 december tot 31 december kun je gaan genieten van Marlow Briggs and the Mask of Death. In deze hack and slash game speel je als Marlow Briggs die door een wonder tot leven wordt gewekt en dan op wraaktocht gaat naar zijn moordenaars.

Enjoy!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties