Het is nog relatief rustig qua interessante geruchten over de E3 die in juni zal plaatsvinden, maar Microsoft’s Phil Spencer heeft wel enige duidelijkheid gegeven over de E3 en wat we zoal kunnen verwachten.

Phil Spencer laat weten dat Microsoft met nieuwe exclusieve IP’s op de proppen zal komen tijdens E3 en dat de focus veel meer op first party studio’s ligt dan voorgaande jaren. Vorig jaar kondigde Microsoft Rise of the Tomb Raider aan als third-party exclusive, maar de kans is uitermate groot dat het wel om een timed exclusive gaat. Phil Spencer wil dus meer uit eigen stal gaan brengen en dat is natuurlijk alleen maar goed.

Spencer werd gevraagd of Xbox gamers ook grote klappers mogen verwachten tijdens E3, waarop Spencer simpelweg zei dat het een plezierig jaar ging worden voor Xbox en wellicht hun beste jaar qua first- party content.

Spencer heeft het natuurlijk over zowel bekende als nieuwe first-party games. Op dit moment weten we dat first-party studio’s druk bezig zijn met: Fable Legends, Crackdown, third-party exclusive Scalebound (die op dit moment nog gepland staat voor een release dit jaar), Gears of War, Forza Motorsport 6, Halo 5, Quantum Break, Below en projecten waar Rare op dit moment mee bezig is. Het mag duidelijk zijn dat Microsoft weer van alles van plan is en wij van Xbox Nederland zijn verdomd benieuwd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties