Visions brengt fijne toevoegingen in No Man’s Sky

Ontwikkelaar Hello Games komt kort op de Abyss update voor No Man’s Sky met Visions. Lees snel verder wat de verbeteringen zijn, dit keer zorgen ze echt voor vuurwerk.

Update 1.75 voor No Man’s Sky is op 22 november uitgebracht. Het draagt de titel Visions en laat ons nog meer uitvreten in een verbeterde en meer gevarieerde werelden. Door de toevoeging van onder meer corrupted sentinel drones, kristallen die je juist in de meest extreme weersomstandigheden kunt vinden en gecrashte ruimteschepen (freighters) wordt het verkennen ook een stukje heroischer. Daarbovenop kun je ook nog aan de slag met het verzamelen van zeldzame en kostbare skeletten en zogenaamde exploration trophies.

Op sociaal vlak brengt Visions ook de nodige toevoegingen. Met zogenaamde global community missions werk je aan een gezamenlijk doel. Hiermee speel je emotes en uitrusting en zelfs vuurwerk vrij. En om dat te vieren mag je dat vuurwerk zelf afsteken. Er zit meer variatie in de gegenereerde werelden door een herzien kleurenpalet, nieuwe leefomgevingen met eigen planten en dieren. Voor gelukszoekers is zelfs een regenboog toegevoegd, zou die er op elke wereld hetzelfde uitzien? Iets met breking van licht..

Hello Games sluit de trailer voor Visions met ‘More will follow’. Op basis van het werk dat ze met NEXT en opvolgende updates hebben neergezet wordt ik daar wel enthousiast van.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties