Team van No Man’s Sky kondigt nieuwe game ‘Light No Fire’ aan

Tijdens The Game Awards van 2023 zagen we afgelopen week voor het eerst beelden van Light No Fire. In bovenstaande trailer kun je zien waar het team van No Man’s Sky de afgelopen vijf jaar aan gewerkt heeft.

Light No Fire is de game die me afgelopen week het meest heeft weten te verrassen. Hello Games heeft veel ervaring met het maken van enorme werelden en Light No Fire lijkt ook in dit rijtje te passen. Kijken we naar de trailer dan zien we een enorme open wereld, dorpen die gebouwd kunnen worden, resources die verzameld moeten worden en vijandige dieren. Ook zien we gevechten en de mogelijkheid om op dieren te vliegen.

Sean Murray, founder van Hello Games, laat weten met Light No Fire een ambitieuze game te ontwikkelen. Bij No Man’s Sky was de uitdaging om een grenzeloos universum te creëren. Voor wat betreft Light No Fire wordt de schaal kleiner, want de game gaat zich op één planeet afspelen. Maar dan wel vergelijkbaar met een omvang als die van de aarde. Met enorme bergen, grote riveren en diverse flora en fauna. In de trailer zien we hier al de eerste indrukken van voorbij komen.

Wanneer de game uit moeten komen is onbekend. Light No Fire zal op de Xbox Series X|S te spelen zijn

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties