Destiny, een game waar ik voor m’n gevoel mijn halve leven in heb gestoken. En er is goed nieuws, de gameplaytrailer van het vervolg is zojuist online gekomen!

Destiny, nog steeds een grote liefde van mij. De game is en was ijzersterk en vraagt echt om samenwerking tussen mensen om je doel te behalen. Iets wat ik verder eigenlijk alleen maar ken van games als World of Warcraft. Needless to say, ik heb hier echt belachelijk veel uren inzitten.

Oud en nieuw

Ik ben dan ook blij verrast met deze eerste gameplaybeelden! In de video komen zowel oude als nieuwe elementen terug. Zo zie ik bijvoorbeeld de bekende warlock klasse met zijn Angel of Light ability en de Hunter met zijn Arc Blade special.

Vooral op het gebied van wapens zien we nieuwe dingen. Wat dacht je van een enorme minigun en grenade launcher! Ik heb daarnaast een aantal nieuwe pistolen gespot en heel veel nieuwe armors! En, holy shit, zag ik daar nou een tank?

We gaan niet meer terug naar de welbekende Tower. Gelijk in het begin van deze game wordt deze al helemaal aan puin geschoten. Gelukkig is Cayde er nog voor de humor (love that guy)! Waar en wat is je basis nu dan? Ik hoop dat we eindelijk de city eens in kunnen gaan!

Nieuwe vijanden

De tower is aangevallen. Maar door wie? In eerste instantie, als ik zo kijk naar de beelden, denk ik meteen aan de Cabal. De grote en veelal lompe enemies. Voeg daaraan toe dat de Cabal de enige faction is uit het eerste deel die GEEN uitbreiding had, en je kan voorlopige conclusies gaan trekken.

Overigens, werd de speler daar nou aangevallen door een soort ruimtehond? Daarnaast zien we iets wat lijkt op een eindbaas. Deze heeft een beetje de vorm van Oryx maar dan in een bronzen robot-jasje. De Vex komt dus ook weer terug? Of hebben we hier met een nieuwe AI-soort te maken?

Al met al ben ik echt super enthousiast voor het nieuwe deel in deze hitserie! Check hierboven de nieuwste gameplay reveal video.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties