Wie zijn wij

Xboxnederland.nl is een groep gamers die het leuk vindt om artikelen te schrijven over gamen en alles wat daarbij komt kijken. Xboxnederland heeft een eigen identiteit. Waar andere websites zich vaak veel aantrekken van wat de game-industrie van hun vindt, hebben wij daar lak aan. Wij willen de gamer aan zet hebben.

Doelgroep

Je schrijft voor een volwassen doelgroep. Deze mensen hebben vaak meerdere consoles tot hun beschikking en vaak ook een high-end gaming-PC. Deze groep is kritisch, hier moet je mee om kunnen gaan.

Wat zoeken wij?

We zoeken schrijvers die op een leuke, persoonlijke manier kunnen schrijven. Je houdt je aan de feiten, maar bent niet bang om kritisch te zijn. Je kan er tegen om te werken onder druk. Dit houdt in dat je voor de feestdagen veel reviews/previews schrijft, en op andere maanden weinig schrijft. Je moet minimaal een artikel per dag kunnen schrijven. Dit is niet veel werk maar wel noodzakelijk.

Wat bieden wij

  • Gratis review games.
  • Leuke contacten in de gamewereld.
  • Kans om mee te gaan naar evenementen.
  • Ontwikkeling op het gebied van professioneel schrijven.
  • Een gezellig team, waar jouw inbreng serieus wordt genomen.
  • Ontwikkeling op het gebied van marketing.

Je krijgt niet betaald voor deze functie. Het is allemaal vrijwilligerswerk, dus passie voor het vak en de wil om je te ontwikkelen speelt een grote rol.

 

Mocht jij interesse hebben neem dan contact op met:

[email protected]

Hopelijk tot snel!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties