Ontwikkelaar Team Ninja Studio en uitgever Koei Tecmo hebben aangekondigd een complete edition voor Wo Long: Fallen Dynasty uit te brengen.

Het team laat via hun website weten dat de complete edition alleen digitaal te koop is. De complete edition bevat de basisgame en de drie uitbreidingen: Battle of Zhongyuan, Conquerer of Jiangdong en Upheaval in Jingxiang. Ook wordt er content aan de Complete Edition toegevoegd. Zo zullen spelers nieuwe wapens mogen verwachten (cestus, long sword en whip) en nieuwe characters van de legers van Cao Cao, Sun Ce and Liu Bei. Ook worden er nieuwe stages toegevoegd en kunnen spelers een nieuwe Divine Beasts vrijspelen.

Verder wordt er ook een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd die nog meer uitdaging moet bieden en nieuwe endgame content genaamd “The Thousand-Mile Journey”. Het is nog onbekend hoe omvangrijk deze content is. Tot slot wordt er aan de complete edition nieuwe equipment toegevoegd die voortkomt uit een samenwerking met NARAKA: BLADEPOINT, Lies of P en Nioh 2.

Wo Long: Fallen Dynasty Complete Edition is verkrijgbaar vanaf 7 februari 2024 voor Xbox Series X|S.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties