Two Point Campus krijgt een releasedatum

Het vervolg van het succesvolle Two Point Hospital laat niet lang meer op zich wachten. Two Point Campus zal op 17 mei 2022 op de Xbox verschijnen. En we hebben nog meer goed nieuws!

Liefhebbers van zogenaamde simulatiemanagement games hebben in 2020 van Two Point Hospital kunnen genieten. De ontwikkelaars van Two Point Studios hadden met deze game een bij velen geliefd genre weer nieuw leven in weten te blazen. Zelf heb ik mij met de game die door SEGA is uitgegeven behoorlijk vermaakt, zoals je destijds ook in de review hebt kunnen lezen. Two Point Hospital was easy te learn, hard to master en dat alles in een flinke dosis humor. Een behoorlijk addictive spelletje.

In de voetsporen van haar voorganger zal Two Point Campus vanaf 17 mei 2022 gaan treden. Ook Two Point Campus belooft weer een simulatiemanagement game te worden. Je zult in deze game een universiteit gaan bouwen en uiteraard een bijbehorende campus gaan runnen. Ongetwijfeld zul je in de meest bizarre vakgebieden PhD’s kunnen gaan halen, terwijl je tegelijkertijd de campus onderhoudt en studentenfeestjes in goede banen gaat leiden. Ik verwacht complete chaos als je hier niet strak bovenop zit.

Game Pass

Microsoft en SEGA zijn eind 2021, zoals je hier hebt kunnen lezen, een strategische samenwerking aangegaan. Met een release als Two Point Campus plukken wij als gamers van deze samenwerking de vruchten. Two Point Campus zal namelijk vanaf release in de Game Pass te spelen zijn.

Mocht je nog niet zeker weten of dit type game je aanspreekt. Check dan vooral ook Two Point Hospital. Ook deze game is vanuit de Game Pass te spelen. Ik verwacht dat het type gameplay en de humor grotendeels overeen zal komen. Met een druk op de knop is deze game geïnstalleerd. Give it a try!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties