Nog een aantal dagen tot Obsidian’s nieuwste RPG in de schappen ligt. De laatste nieuwtjes worden dus nog even vlug gedeeld. Kunnen we The Outer Worlds in 4K gaan spelen?

The Outer Worlds komt uit op 25 oktober op meerdere platformen en is ontwikkeld door Obsidian Entertainment. Aan de game wordt al enkele jaren gewerkt door ontwikkelaars die aan de basis gestaan hebben van succesvolle delen uit de Fallout franchise. De game belooft een single-player RPG ervaring te gaan bieden, waarbij de verhaal niet alleen bepaald gaat worden door de keuzes die je maakt, maar ook hoe jouw personage zich ontwikkeld.

4K resolutie op de Xbox One X

Nu de releasedatum binnen handbereik ligt willen we natuurlijk ook weten met wat voor extra’s de game allemaal komt. Een vertegenwoordiger van uitgever Private Division laat weten dat de game in 4K resolutie te spelen zal zijn. Wil je gebruik maken van de enhanced edition? Dan zul je wel in het bezit moeten zijn van een Xbox One X. De andere consoles, waaronder de PS4 Pro, zullen helaas niet kunnen profiteren van het 4K spektakel en zullen het moeten doen met 1080p.

Goed nieuws dus voor de bezitters van de Xbox One X. X is gon’ give it to ya! En X geeft nog veel meer, want de game is nu al te downloaden en vanaf dag één in de Xbox Game Pass te spelen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties