Bethesda heeft de eerste DLC van de horrorgame The Evil Within aangekondigd. De DLC gaat The Assignment heten en is vanaf maart beschikbaar. In het avontuur kruipen spelers in de huid van Juli Kidman, de partner van Sebastian Castellanos.

Naast de aankodiging heeft Bethesda ook een teaser in de vorm van een trailer uitgebracht. Hierin zien we een duister figuur die constant de woorden ‘Leslie’ blijft herhalen. Waarschijnlijk gaat het hier over Leslie Withers die we kennen als de patiënt van dokter Marcelo Jimenez. Leslie keert zelf trouwens ook terug als personage in The Assignment. Juli bevind zich tevens net als Sebastian in een nachtmerrie. Spannend!

The_evil_within-RE-Bone_Laura-kidman13

Mocht je overwegen de DLC te gaan halen dan raden we je aan om voor een Season Pass te gaan. Dan heb je in de toekomst ook toegang tot het tweede DLC-pakket genaamd The Consequence. Ook hierin neem je de rol aan van Juli. Later dit jaar krijg je dan ook nog eens als klap op de vuurpijl het derde DLC-pakket genaamd The Keeper, waarin je zelf in de huid van deze creep mag kruipen! Wanneer de laatste twee DLC-pakketten uitkomen is nog niet bekend, maar hier houden we jullie zeker van op de hoogte!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties