Kennen we allemaal The Evil Within nog? De horror titel kwam aan het begin van de huidige console cyclus uit en werd nogal gemengd ontvangen. Er is nu een vacature gelekt die het tweede deel lijkt te bevestigen.

De vacature vraagt om een vertaler en een Q&A bug reporter voor Psychobreak 2. Psychobreak is dan weer de titel waaronder The Evil Within in Japan is uitgebracht. De vacature loopt van 10 april tot en met 31 oktober van dit jaar. Als dit allemaal waar blijkt te zijn dan zouden we aan het einde van dit jaar al een release kunnen zien. De bron is nog niet bevestigd, dus hou een wel een korreltje zout paraat.

The Evil Within was een survival horror game van Shinji Mikami, de producer achter Resident Evil. In de game speelde je als Sebastian Castellanos die reageert op een oproep van een wrede moord in het Beacon Mental Hospital. Eenmaal aangekomen belandt je in een gestoorde wereld waar enorme creepy shit gebeurt en niks is wat het lijkt.

De game werd zoals gezegd nogal gemengd ontvangen maar de ontwikkelaar Tango Gameworks wil er graag een franchise van maken. Daarbij heeft uitgever Bethesda al eens aangegeven dat er genoeg exemplaren verkocht zijn om het maken een vervolg te rechtvaardigen. Het zou dus allemaal wel eens kunnen gaan gebeuren.

Wat mij betreft mag het. Ik heb me er goed mee vermaakt en zou het tweede deel ook absoluut spelen. Jullie ook?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments