The Dutch Brawlers naar EVO

EVO is zo’n beetje het grootste Fighter Toernooi van de wereld. Het speelt zich af in Las Vegas en onze eigen Dutch Brawlers zijn erbij om prijzen te winnen.

EVO is gisteren begonnen en is nu vol aan de gang. In het Las Vegas Convention Center en in de Mandalay Bay Events Center worden toernooien gehouden voor alle grote vechtgames. Street Fighter V, Mortal Kombat, Killer Instinct en Tekken 7 zijn de games die centraal staan. Daarnaast vind je ook nog andere grote games als Super Smash Bros., Ultimate Marvel vs. Capcom 3 en Pokken Tournament.

dsc_0061

Op dit moment is Tekken 7, Super Smash Bros. en Street Fighter V vol aan de gang. Vanavond beginnen de toernooien voor Mortal Kombat X en Killer Instinct.

KI4LIFEDie laatste is belangrijk voor ons als Nederlanders want we hebben een sterke delegatie van het eSports fighting team The Dutch Brawlers die kant op gestuurd. Kenshiro, is eigenlijk nog maar kort bezig met volledig pro-gamen en heeft al gepresteerd op verschillende lokale toernooien en ook al op de World Cup van 2015. KI4Life doet mee voor een hoge classificering. Hij heeft al verscheidene toernooien gewonnen en staat geregeld op #1 in de online ranking.

Een hoge classificering is belangrijk voor onze vechters want het toernooi is onderdeel van de KI World Cup competitie. Deze competitie heeft ook nog een hoofdstuk in Nederland met het Kombo Klash toernooi die in oktober wordt gehouden. De grote World Cup finale wordt dan later dit jaar gehouden.

Om 17.00 (8.00 in Las Vegas) gaat het Killer Instinct toernooi van start. KI4Life en Kenshiro zullen om 19.00 en 21.00 moeten aantreden om hun brackets te winnen om door te gaan naar de kwartfinales. Het toernooi kun je via The Dutch Brawlers volgen op Twitter.

Go Nederland! Go!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments