Telltale is de laatste tijd goed bezig. Ze wisten een Game of the Year award binnen te slepen in 2013 voor The Walking Dead en de studio heeft ondertussen al games gebaseerd op Borderlands en Game of Thrones uitgebracht. Naast alle aankomende episodes voor de zojuist genoemde games is Telltale ook bezig met een gloednieuwe IP.

Onlangs werd Kevin Bruner benoemd tot CEO van Telltale. Tijdens een interview met GamesIndustry vertelde hij over de verschillende uitdagingen waar de studio zich mee bezighoud de laatste tijd. Een van deze uitdagingen is een gloednieuwe IP, waarover de beste man helaas nog weinig over mag zeggen. In het interview zei Bruner het volgende:

“It’s probably the most ambitious thing the company has ever done but we feel like we’re ready for it. We’re very excited to talk about it, but we can’t say much more right now. But it is the perfect thing for us.”

Zoals de Amerikanen altijd zeggen ”It’s up in the air” waar Telltale mee bezig is. Het is in elk geval een feit dat het hier om een gloednieuwe game gaat. Laat het speculeren maar beginnen in de comments sectie van Xbox Nederland!

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties